STAMBENO-POSLOVNI OBJEKAT

Beograd, Ul. Luneta Milovanovića br.4

Objekat sastoji se od dve podzemne etaže u kojima su smeštena parking mesta, podstanica za centralno grejanje i tehničke prostorije, zatim prizemlja koje čini lokal, četiri sprata i povučenog sprata na kojima s u stambene jedinice.

Lokacija

Stambeno-poslovni objekat površine 1245 m², nalazi se u ulici Luneta Milovanovića br.4, na uglu sa Ulicom Živka Davidovića, spratnosti je P+4+PS.

Mikrolokacija omogućava stanovanje u tihoj ulici koja je istovremeno u neposrednoj blizini važnih saobraćajnica Bulevara Kralja Aleksandra i Ustaničke ulice, preko kojih je lokacija odlično povezana sa svim delovima grada.

U neposrednoj blizini se nalaze okretnica tramvaja i autobusa, šoping centar Aviv park, vrtić, škola, dom zdravlja.

Autobuske linije: 20, 50, 302, 303, 304, 305, 306, 307, E1

Tramvajske linije: 5, 6, 7, 14

Istočna kapija Beograda

OŠ Desanka Maksimović

Pijaca Konjarnik

2 tržna centra

OSNOVA TIPSKOG SPRATA

Objekat je fundiran na bušenim betonskim šipovima između kojih se nalaze armirano-betonska platna debljine od 20 do 25 cm. Osnovni konstruktivni sklop čine armirano-betonski zidovi postavljeni u oba pravca, a pune armirano-betonske ploče sačinjavaju međuspratnu konstrukciju.

Slobodni fasadni zidovi okrenuti ka ulici su radjeni po sistemu “sendvič zid”, napravljeni su od maltera debljine 2,5 cm, pune opeke debljine 12 cm, ploče od tvrdo presovane mineralne vune debljine 10 cm, PVC folije, giter bloka debljine 19 cm i maltera debljine 2 cm.

Fasada je delimično radjena fundermax pločama na podkonstrukciji, a delimično akrilnim fasadnim malterom. Bočni zid koji se naslanja na susedni obejkat napravljen je od fasadnog maltera debljine dva centimetra, ploče od presovane mineralne vune debljine 10 cm, giter bloka debljine 19 cm i maltera debljine 2 cm. Oluci su sakriveni iza fasadnih zidova i ventilirane fasade, tako da ne remete sklad modernog arhitektonskog rešenja objekta.

Pregradni zidovi unutar stanova su napravljeni od pune opeke a malterisani su sa obe strane krečnim malterom. Pregradni zidovi između stanova su napravljeni od duple pune opeke, sa vazdušnim prostorom izmedju i zvučnom izоlacijom.

ENTERIJER Svi zidovi unutar stanova su bojenim visokokvalitetnom punom disperzijom. Keramičke pločice u kuhinjama i kupatilima, na stepeništima i podestima su prve klase, italijanske proizvodnje, lepljene visokokvalitetnim lepkom marke weber i fugovane antifugicidnim materijalom marke weber. Podovi u stanovima su obloženi klasičnim hrastovim parketom debljine 21mm, dimenizija 350x65mm, koji je lepljen preko cementne košuljice. Termo silent folija debljine jednog centimetra postavljena je kao toplotna i zvučna izolacija ispod cementne košuljice.
Kupatila u svim stanovima su modernog dizajna opremljena sanitarijama marke “Villeroy & boch”, “Grohe” i “Kludi”. Tuš kabine modernog dizajna su izrađene od transparentog kaljenog stakla, vrhunskih bezbednosnih, tehničkih i estetskih karakteristika.
Zgrada je opremljena PVC stolarijom sa spoljnom aluminijumskom oblogom. Sva stolarija je izradjena od nemačkih profila marke “KBE” sa niskoemisionim staklima i aluminijumskom roletnom.
Unutrašnja vrata, izmedju prostorija unutar stanova, su izradjena od kvalitetnog furniranog medijapana, a ulazna vrata u stanove su sigurnosna furnirana. Objekat zadovoljava sve kriterijume visokih standarda za uštedu energije.

STANOVI

Na svakom spratu nalazi se po tri stana:

Jedan dvoiposoban stan površine 50 m2

Jedan dvosoban stan površine 49 m2

Jedan dvosoban stan površine 55 m2

Sve stambene jedinice opremljene su trofaznom strujom, telefonskom linijom, video-interfonom, video nadzorom kablovskom televizijom i klima uredjajem.

Grejanje u stanovima je na daljinsko upravljanje i priključeno je na Beogradske Elektrane, Grejna tela su aluminijumski radijatori, sa regulatorima, a svaki stan ima sopstveni kalorimetar kojim se evidentira potrošnja.

Garažna mesta su smeštena u dve podzemne etaže, a pristup je hidrauličnim auto liftom iz ulice Živka Davidovića. Garažni prostor je obezbedjen najsavremenijim sistemima ventilacije i protivpožarne zaštite, tj.sistemom automatske dojave i automatskog gašenja požara.

Putnički lift i lift za automobile su hidraulični, vrhunskog kvaliteta, a kabine su izvedene u prohromu.